Donderdag 7 november Lezing Ivo Valkenburg “Liefde als wettig betaalmiddel”

(Met muzikaal intermezzo’s door Joris Vincken)
Het is niet altijd eenvoudig, ja soms ontzettend ingewikkeld, maar zodra we in staat zijn om onszelf, de mensen om ons heen, de wereld in alle geuren en kleuren, onvoorwaardelijk lief te hebben, dan hebben we de sleutel in handen tot diepgaande transformatie. Een economie van liefde begint bij het liefhebben van de bestaande economie. Een Hemel op Aarde begin bij het liefhebben van de hel op aarde. Kijken in een Spiegel van Liefde betekent leren zien door de ogen van Liefde, ver voorbij het oordeel van goed of fout.
Ivo Valkenburg droomt van een Hemel op Aarde. Door vallen en opstaan is hij tot het inzicht gekomen dat de Hemel op Aarde niet in de toekomst ligt. We kunnen de Hemel op Aarde al vandaag ervaren. Het is me naar net in hoeverre we bereid zijn om door de ogen van de Liefde naar de wereld te kijken. Kunnen we Liefde zien in de schoonheid van Moeder Aarde? In alle mensen, dieren, planten, bomen en mineralen? Kunnen we Liefde ervaren in elke situatie? Zijn we bereid door de ogen van God naar de wereld te kijken.
Ivo Valkenburg is al ruim vijfentwintig jaar actief in het bedrijfsleven. Met sterke wortels in de financiële sector, werkt hij wereldwijd gedreven aan de co-creatie van een economie van liefde. Sinds begin 2013 woont Valkenburg met zijn gezin in de bergen van Transsylvanie. Hij reist vandaar de wereld over om de Hemel op Aarde zichtbaar te maken voor iedereen die ervoor open staat.
www.ivovalkenburg.n

 

Comments are closed.

  • No events.