Donderdag 27 februari Lezing door Evert van de Ven “Kennismaken met Eckhart Tolle is kennismaken met jezelf”

Soms loopt je leven niet zoals jij het wilt.  Je weet dat er iets is dat je anders moet doen, maar wat?  De vraag: ‘wat bezielt mij?’, kan daarbij een behulpzame vraag zijn om het antwoord op deze praktische vraag te vinden en is tevens een vraag die je de weg wijst naar het antwoord op een veel dieper liggende vraag: ‘wie ben ik en wat wil ik?’

Deze vragen vormden ook het fundament van het boek ‘Een kennismaking met Eckhart Tolle’ .Hoe meer je vertrouwt raakt met  Eckhart Tolle en zijn teachings hoe meer je zicht krijgt op jezelf, op wat jou beweegt en inspireert en uiteindelijk op wie jij bent.

In deze levendige lezing komen al deze vragen en antwoorden aan de orde en zul je jezelf vanuit een ander perspectief gaan zien .

Op zijn toegankelijke, humorvolle manier neemt Tollekenner Evert van de Ven (1960,bewustzijnstrainer) je mee in het leven en werk van Eckhart Tolle. Zijn lezing wijst een heldere en ongecompliceerde weg naar hoe je je kunt overgeven aan verandering en het dagelijks leven tegemoet kunt treden met de kracht van het Nu. Van de Ven vertelt je hoe je aan de hand van Tolle’s lessen je eigen, unieke bruisende levendigheid kunt ontdekken en je eigen pad kunt gaan.

 

Comments are closed.

  • No events.