Dinsdagavond 30 september Lezing Personal Branding door Katrin van de Water

Personal Branding is in de eerste plaats een instrument dat je helpt om je persoonlijke doelen te verwezenlijken. Persoonlijke doelen verwijzen naar datgene wat je diepste wens is en waarvoor jij het gevoel hebt dat je op deze aardbol rondloopt. Dit kan zowel om privé- als professionele doelen gaan.

Personal Branding is een geheel van inzichten, tips en ideeën over hoe je ervoor kunt zorgen dat mensen weten wie je bent, waar je voor staat en waarvoor ze een beroep op je kunnen doen. Het gaat over je talenten ontdekken, ze versterken en zichtbaar maken. Met Personal Branding leer je anders naar jezelf te kijken. Jij wordt meester van je eigen leven en loopbaan. Je gaat jezelf helder, consistent en onderscheidend positioneren. Noem het “persoonlijk leiderschap”.
Personal Branding is een zichzelf versterkend proces. Wanneer jij je Personal Brand uitdraagt, ontstaat er een keten van positieve veranderingen in je lichaam en geest. Met een positieve levenshouding beïnvloed je anderen, die jou op hun beurt kunnen inspireren en motiveren om nog meer jezelf te worden. Waardoor je zelfvertrouwen toeneemt en je meer gevraagd zal worden voor de dingen die jij  wil.
Katrin van de Water is carrièrecoach. Ze helpt hoogopgeleide 30- en 40-ers die worstelen met hun loopbaan. Het is haar missie om duizenden mensen in Vlaanderen en Nederland te stimuleren om écht te gaan voor hun droombaan.
In 2006 richtte ze Passion for Work op. Intussen werkt Katrin samen met een team van enthousiaste collega’s en woont ze grotendeels in Spanje, één van haar grote dromen…
Via  http://www.passionforwork.be kan je het gratis eBook Personal Branding aanvragen.

 

Comments are closed.

  • No events.