Dinsdag 18 maart Lezing door Arjen Slijp: De innerlijke bevrijding

‘Jezelf helen, creëren wat je wilt & je essentie ervaren’

Arjen Slijp vertelt tijdens deze bijeenkomst over ‘de Innerlijke Bevrijding’. Met deze eenvoudige en krachtige methode die hij heeft ontwikkeld, kun je jezelf helen, gemakkelijker creëren wat je wilt en vanuit je essentie (stilte, bewustzijn, kracht) leven.

Arjen had van zijn 19de tot zijn 24ste jaar de vermoeidheidsziekte M.E./C.V.S.. Hij bezocht tal van artsen en therapeuten, maar niets van wat zij deden hielp. Pas toen hij de blokkade – opgeslagen emotionele pijn – had opgeruimd, kon hij genezen. Zo is de Innerlijke Bevrijding ontstaan.

Met deze manier kun  je bijvoorbeeld je eigenwaarde vergroten, meer levensvreugde ervaren, je hart weer openen voor mensen die je hebben gekwetst of de relatie met je partner of je gezondheid verbeteren. Ook kun je met de Innerlijke Bevrijding gemakkelijker creëren wat je wilt, bijvoorbeeld werk dat je vervulling geeft. Over de Innerlijke Bevrijding heeft Arjen het gelijknamige boek geschreven.

Arjen Slijp is auteur en geeft workshops en individuele sessies. Daarnaast is hij columnist van het tijdschrift ParaVisie en is hij in 2013 genomineerd voor de ‘ParaVisie Award’ in de categorie ‘inspirator’.
HYPERLINK “http://www.deinnerlijkebevrijding.nl” www.deinnerlijkebevrijding.nl

 

Comments are closed.

  • No events.