Vrijdag 20 april Stiltedag met Tijn Touber

In samenwerking met Tijn Touber organiseert Kasteel Gronsveld een stiltedag van 10 tot 20.00 uur. Eindelijk een lange dag de tijd voor jezelf zonder telefoon, mail en social media en zelfs zonder boeken en kranten. Het programma bestaat uit gezamenlijke meditaties en een inspiratie masterclass.
Ga s’avonds met een bijzondere ervaring en nieuwe energie naar huis.
Kosten € 135,–  incl. lunch, een (eenvoudig) diner en alle drankjes.
Aanmelden: info@kasteelgronsveld.nl

Zie voor meer informatie onder de knop “Stiltedag”.

 

Zondag 19 april Patty Harpenau Seminar The Message

Het leven praat met iedereen, de hele tijd, De vraag is niet: Tegen wie praat het leven? De vraag is: wie luistert er?

Het is een spannende reis om het verlangen van ons leven te gaan leven. Er liggen intrigerende vragen op ons te wachten die we onszelf moeten stellen:”Wie zijn we? Wat is onze essentie? Waarom leven we? Wat is ons doel? Waar moeten we naar op zoek? En waar draait het eigenlijk om?
Het antwoord op deze vragen is even simpel als complex: alles draait om verlangens. Alles wat we willen manifesteren, begint met een verlangen. Verlangen drijft ons. Het wil bevrediging, gehoord en gezien worden, overwinnen en geaccepteerd worden. Grote of kleine verlangens, diepe of oppervlakkige verlangens, ieder verlangen is even gerechtvaardigd. Maar hoe plant je een verlangen? En hoe kun je de wet van synchroniciteit (bewust toeval) gebruiken om je verlangen te manifesteren.
De methode uit The Message leert je zeven simpele stappen om allereerst de boodschap uit jouw leven te begrijpen en vervolgens te luisteren naar je innerlijke kompas.
1.  Wat is The Message en hoe werkt het in jouw leven?
2.  De zeven principes uit The Message
3.  De zeven stappen uit The Message
4.  Wat is jouw persoonlijke Message?

Tijd: van 10.00 uur tot 17.00 uur
Kosten: € 95,– inclusief lunch
Inschrijven:  info@kasteelgronsveld.nl

 

 

Donderdag 12 februari Lezing Louter Leven door Ivo Valkenburg

Steeds meer mensen durven te vertrouwen op de kracht van liefde. Artsen, journalisten, architecten, leraren, studenten, managers, ondernemers en wetenschappers. Mannen, vrouwen en kinderen. Uit alle landen van de wereld. Vanuit elke religie, levensbeschouwing, politieke overtuiging of status. Ze hebben allemaal besloten weer volop mens te zijn. Om echt thuis te komen bij zichzelf, de medemens, de natuur en de samenleving. Om de zin van het leven te vinden in het uitschenken van het authentieke zelf.
Waar mensen vernieuwen, ontstaat ook vernieuwing en vitaliteit in bedrijven en organisaties. Klassieke organisatie- en verdienmodellen, gebaseerd op angst, controle en beheersing, worden stapje voor stapje ingeruild voor nieuwe structuren op basis van betekenis, vrijheid en autonomie.
Waarom is het de moeite waard om de liefde als uitgangspunt te nemen?
Wat levert de liefde ons op?
Hoe breng je de liefde in praktijk?

Ivo Valkenburg (Apeldoorn, 1966) staat voor het mogelijk maken van een economie van welzijn en geluk. Hij gaat voor wezenlijke vernieuwing van klassieke denkmodellen en de praktische toepassing daarvan. Daarbij kijkt hij verder dan alleen de materiële kant van het leven. Als hoogste ideaal beschouwt hij dat de mens opnieuw overeenkomt met het goddelijke model dat hij in zichzelf meedraagt. De liefde (hart en ziel) en de wijsheid (verstand en geest) ziet hij als de belangrijkste ingrediënten om stapje voor stapje dit ideaal te realiseren.

Ivo is al dertig jaar actief in het bedrijfsleven. Zijn focus ligt op (1) het zichtbaar maken van hoe mooi onze samenleving kan zijn, (2) het begeleiden van bedrijven en instellingen om vanuit nieuw bewustzijn te werken, (3) het helpen van mensen om de kracht van het hart te ervaren en te integreren in het dagelijkse leven, (4) het schrijven van boeken en artikelen, en (5) het op internationaal vlak geven van lezingen over liefde.

Begin januari 2015 is Ivo’s tweede boek Louter Leven verschenen.
www.ivovalkenburg.nl
Entree 15 euro
Begin 19.30 uur, welkom vanaf 19 uur
Aanmelden: info@kasteelgronsveld.nl

 

Zondag 5 oktober Eckhart Tolle in één dag door Evert van de Ven

Uitgebreide kennismaking met het werk van Eckhart Tolle.
In deze “kennismaking” leer je hoe je Tolle’s woorden van De Kracht van het Nu en Een nieuwe Aarde ook daadwerkelijk kunt leven in de dagelijkse praktijk.

Na het grote succes van de lezing van Evert van de Ven in Kasteel Gronsveld over Eckhart Tolle is er nu de mogelijkheid om in één dag uitgebreid kennis te maken met het werk van Eckhart Tolle.
Evert van de Ven leert je hoe je Tolle”s woorden daadwerkelijk kunt leven.
Na deze dag is er de mogelijkheid om een basisleergang te volgen van vier avonden en, als je wilt, is er daarna een verdiepingsleergang, ook van vier avonden. Zie voor verdere info onze website.

Evert van de Ven is bewustzijnstrainer en is schrijver van de boeken Een kennismaking met Eckhart Tolle en Het Kompas en geeft lezingen, cursussen en leergangen vanuit de visie van Eckhart Tolle.

Zondag 5 oktober van 10 tot 17 uur, kosten € 95,– Incl .BTW en met lunch en alle drankjes.
Aanmelden: info@kasteelgronsveld.nl

 

Dinsdagavond 25 november Lezing: Feng Shui: hoe de inrichting van je huis je succes beïnvloed door Hanny Verheijden

Feng Shui is een wetenschap en een inrichtingskunst gebaseerd op de Chinese natuurfilosofie.
Het is een eeuwenoud beproefd systeem wat het effect van je woon- en werkomgeving op alle facetten van je leven onderzoekt en remedies biedt om de balans te herstellen en weer in de flow te komen.
In deze moderne tijd zijn we onderhevig aan heel veel invloeden van buiten af. Het valt niet mee om in balans en vitaal te blijven en je eigen weg te gaan.
Daarom is het van belang om een gezonde omgeving te creëren die jouw ondersteund in je wensen en je helpt te zijn wie je bent.
In 1998 kwam Hanny Verheijden in aanraking met Feng Shui en heeft sindsdien bij verschillende meesters gestudeerd en richtte in 2000 haar eigen bureau Feng Shui Visie op. Zij geeft consulten in binnen- en buitenland aan particulieren en bedrijven en heeft met haar holistische aanpak vele levens positief beïnvloed. Zij geeft ook trainingen in Feng Shui. www.fengshui-visie.com

Dinsdag 16 december Lezing over De Levensbronnen door Yvette Visser

Ontdek jouw essentie via je innerlijke krachten: ‘wie ben ik’ en ‘wat wil ik’
We worden op aarde geboren om ons levenspad te bewandelen. Dit levenspad leidt ons langs 7 verschillende Levensbronnen. Elke bron is onlosmakelijk verbonden met onze fysieke, emotionele en spirituele groei en ontwikkeling.
De Levensbronnen zijn de essentie van ons mens zijn. Wij hebben ze allemaal tot onze beschikking om uit te putten.
Yvette leidt je in deze lezing langs de 7 Levensbronnen, een instrument dat je ware essentie, je grootsheid tot uiting brengt.
Bovendien heeft ieder mens van alle 7 Levensbronnen er één die het onzichtbare verlangen van zijn/haar ziel specifiek vertaalt om hier op aarde te leven en te delen met anderen. Als je deze kent, zul je de rode draad in je leven herkennen en het spel van het leven doorzien.
Yvette Visser is al jaren met hart en ziel coach en trainer op het gebied van levenswijsheid. Samen met Susanne Danielson ontwikkelde zij de Levensbronnen als instrument en als coachopleiding. www.yvettevisser.nl

Begin:  19.30 uur, welkom vanaf 19 uur. Entree € 15,–
Aanmelden: info@kasteelgronsveld.nl

 

Donderdagavond 23 oktober Lezing Juno Burger: De omarming van het compassievolle hart.

Juno neemt je mee in de wereld van subtiele energieuitwisseling tussen mensen onderling en de ruimtes waarin ze wonen en werken. Hij laat zien hoe je spanning in en om je heen opbouwt en hoe je compassievolle hart een essentiële rol speelt in het herstellen van harmonie en balans in jezelf en je directe omgeving.

In de afgelopen jaren heeft hij vele duizenden huizen gecleared, van de meest koninklijke landhuizen tot de kleinste, verwaarloosde woningen. Bewust een huis binnenstappen om te clearen is iemands leven binnenstappen. De ruimte waarin iemand woont of werkt weerspiegelt de innerlijke staat van de mens die de ruimte gebruikt. Mensen en ruimtes hebben een symbiotische relatie met elkaar. Enerzijds word je als persoon beïnvloed door wat er in de ruimte gebeurd is en anderzijds beïnvloed je als mens de ruimte door wie je bent, wat je denkt en zegt en hoe je met jezelf en elkaar leeft.
Website: www.junoburger.com 

Dinsdagavond 30 september Lezing Personal Branding door Katrin van de Water

Personal Branding is in de eerste plaats een instrument dat je helpt om je persoonlijke doelen te verwezenlijken. Persoonlijke doelen verwijzen naar datgene wat je diepste wens is en waarvoor jij het gevoel hebt dat je op deze aardbol rondloopt. Dit kan zowel om privé- als professionele doelen gaan.

Personal Branding is een geheel van inzichten, tips en ideeën over hoe je ervoor kunt zorgen dat mensen weten wie je bent, waar je voor staat en waarvoor ze een beroep op je kunnen doen. Het gaat over je talenten ontdekken, ze versterken en zichtbaar maken. Met Personal Branding leer je anders naar jezelf te kijken. Jij wordt meester van je eigen leven en loopbaan. Je gaat jezelf helder, consistent en onderscheidend positioneren. Noem het “persoonlijk leiderschap”.
Personal Branding is een zichzelf versterkend proces. Wanneer jij je Personal Brand uitdraagt, ontstaat er een keten van positieve veranderingen in je lichaam en geest. Met een positieve levenshouding beïnvloed je anderen, die jou op hun beurt kunnen inspireren en motiveren om nog meer jezelf te worden. Waardoor je zelfvertrouwen toeneemt en je meer gevraagd zal worden voor de dingen die jij  wil.
Katrin van de Water is carrièrecoach. Ze helpt hoogopgeleide 30- en 40-ers die worstelen met hun loopbaan. Het is haar missie om duizenden mensen in Vlaanderen en Nederland te stimuleren om écht te gaan voor hun droombaan.
In 2006 richtte ze Passion for Work op. Intussen werkt Katrin samen met een team van enthousiaste collega’s en woont ze grotendeels in Spanje, één van haar grote dromen…
Via  http://www.passionforwork.be kan je het gratis eBook Personal Branding aanvragen.

 

Vrijdag 19 september Inspiratie Marathon met Geert Kimpen, Patty Harpenau, Geertje Couwenbergh, Dennis Kivit en Tijn Touber

Vijf bekende topsprekers in één dag, sprekers die een inspirerende kijk hebben op het leven.

Het is een unieke mogelijkheid om deze toppers op één dag mee te maken.
De sprekers zijn:

Geert Kimpen
Patty Harpenau
Geertje Couwenbergh
Dennis Kivit
Tijn Touber

Vijf lezingen voor  € 115,– incl. Lunch, drankjes e.d.
Aanmelden: info@kasteelgronsveld.nl

Zie voor meer informatie onder de knop “Inspiratie Marathon”.

Dinsdagavond 24 juni Lezing over het boek Een Cursus in Wonderen door Els Thissen

Geluk of Gelijk?

Het ‘denken’ houdt ons gevangen in een wereld van illusies. Sommige dingen in de wereld lijken volkomen waar en we denken bewijzen voor ons gelijk te zien. Het boek  Een Cursus in Wonderen is er helder over: ‘Niet één ding in deze wereld is waar’ (WdII.240.1:3).
Stoppen met vergelijken en waarnemen zonder oordelen leidt tot geluk en bevrijding.

In deze interactieve bijeenkomst over het boek Een Cursus in Wonderen staat de vraag centraal: Wil je geluk of gelijk?

Els Thissen (1955) begon haar carrière als politie-agente, werd daarna meester in de rechten en doorliep de kunstacademie. Van jongs af aan is haar grote vraag: hoe word ik gelukkig?
Noch een studie, de kunstacademie of reiki, gaf het antwoord. Toen las ze Een Cursus in Wonderen. Dit boek veranderde haar leven.

De inzichten uit Een Cursus in Wonderen brachten het geluk waar ze naar op zoek was. “Er kwam een stilte van binnen die een soort onverstoorbaarheid heeft. Niet van het interesseert me niet, maar een zachte vriendelijke mededogende aanwezigheid”.

www.elsthissen.nl

Begin 19.30 uur. Entree € 15,–
Aanmelden: info@kasteelgronsveld.nl
 

Donderdagavond 8 mei Lezing Universeel Bewustzijn door Marco van Delft

 

De missie Van Marco van Delft is om mensen inzicht te geven in hun eigen staat van “Zijn.”
Door het overactieve denkproces dat we veelal hebben raken we het contact met wie we werkelijk zijn kwijt.
Gedachten kunnen een heel verhaal maken en we volgen deze gedachten. Daardoor domineren we het leven en komen er blokkades op ons pad.
Het moment dat je in het Universeel bewustzijn stapt, keer je terug naar het huidige moment. Hoe meer je dit doet, hoe meer je jou ziel kan horen. Je stapt in de flow van het universum en het universum zal jou laten zien wat de volgende stap is.
Afscheidt nemen van het ego en terug connectie maken met wie je werkelijk bent: Het Universeel Bewustzijn.
Op dit moment ontwikkelt hij een programma, waarin hij 7 wetten van bewustzijn beschrijft. Stap voor stap neemt hij je daar mee naar toe, waardoor er een werkelijk transformatie zal plaats vinden. De deur naar je eigen bewustzijn zal open gaan.
Marco hielp meer dan 6500 mensen met hun persoonlijke ontwikkeling en hun spiritueel ontwaken.

 

Dinsdagavond 15 april NLP-avond met Paul Lenferink

 

Deze avond staat in het teken van Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP), veel informatie en praktijkoefeningen met NLP-deskundige Paul Lenferink.
NLP uit zich in communicatie en hoe je met veranderingen omgaat. NLP is een manier om je talenten te ontdekken en te ontplooien en het beste in jezelf en in anderen boven te halen.
Paul Lenferink is sinds 1996 zelfstandig ondernemer en schrijver van twee boeken “De NLP coach als inspirator”en “Balance Breathing Adem en leef met hart en ziel”. Hij leidt NLP-trainers op.

 

Vrijdag 4 april Inspiratiemarathon

Van 10.00 tot 17.00 uur
Vijf bekende topsprekers in één dag, sprekers die een inspirerende kijk hebben op het leven.
Een unieke mogelijkheid om deze toppers op één dag mee te maken.
De sprekers en hun onderwerpen zijn:

Susan Smit:                         Levenslust
Lisette Thooft:                    Het leven als onmogelijke opdracht
Patricia van Walstijn:       Qigong, de Yoga uit China
Johan Noorloos:                Het inzicht
Tijn Touber:                         Het geheim van genialiteit

Voor verdere informatie zie onder knop Inspiratie marathon

Vijf lezingen voor € 95,– excl BTW incl. Lunch, drankjes e.d.
Aanmelden:  info@kasteelgronsveld.nl

 

Dinsdag 18 maart Lezing door Arjen Slijp: De innerlijke bevrijding

‘Jezelf helen, creëren wat je wilt & je essentie ervaren’

Arjen Slijp vertelt tijdens deze bijeenkomst over ‘de Innerlijke Bevrijding’. Met deze eenvoudige en krachtige methode die hij heeft ontwikkeld, kun je jezelf helen, gemakkelijker creëren wat je wilt en vanuit je essentie (stilte, bewustzijn, kracht) leven.

Arjen had van zijn 19de tot zijn 24ste jaar de vermoeidheidsziekte M.E./C.V.S.. Hij bezocht tal van artsen en therapeuten, maar niets van wat zij deden hielp. Pas toen hij de blokkade – opgeslagen emotionele pijn – had opgeruimd, kon hij genezen. Zo is de Innerlijke Bevrijding ontstaan.

Met deze manier kun  je bijvoorbeeld je eigenwaarde vergroten, meer levensvreugde ervaren, je hart weer openen voor mensen die je hebben gekwetst of de relatie met je partner of je gezondheid verbeteren. Ook kun je met de Innerlijke Bevrijding gemakkelijker creëren wat je wilt, bijvoorbeeld werk dat je vervulling geeft. Over de Innerlijke Bevrijding heeft Arjen het gelijknamige boek geschreven.

Arjen Slijp is auteur en geeft workshops en individuele sessies. Daarnaast is hij columnist van het tijdschrift ParaVisie en is hij in 2013 genomineerd voor de ‘ParaVisie Award’ in de categorie ‘inspirator’.
HYPERLINK “http://www.deinnerlijkebevrijding.nl” www.deinnerlijkebevrijding.nl

 

Donderdag 27 februari Lezing door Evert van de Ven “Kennismaken met Eckhart Tolle is kennismaken met jezelf”

Soms loopt je leven niet zoals jij het wilt.  Je weet dat er iets is dat je anders moet doen, maar wat?  De vraag: ‘wat bezielt mij?’, kan daarbij een behulpzame vraag zijn om het antwoord op deze praktische vraag te vinden en is tevens een vraag die je de weg wijst naar het antwoord op een veel dieper liggende vraag: ‘wie ben ik en wat wil ik?’

Deze vragen vormden ook het fundament van het boek ‘Een kennismaking met Eckhart Tolle’ .Hoe meer je vertrouwt raakt met  Eckhart Tolle en zijn teachings hoe meer je zicht krijgt op jezelf, op wat jou beweegt en inspireert en uiteindelijk op wie jij bent.

In deze levendige lezing komen al deze vragen en antwoorden aan de orde en zul je jezelf vanuit een ander perspectief gaan zien .

Op zijn toegankelijke, humorvolle manier neemt Tollekenner Evert van de Ven (1960,bewustzijnstrainer) je mee in het leven en werk van Eckhart Tolle. Zijn lezing wijst een heldere en ongecompliceerde weg naar hoe je je kunt overgeven aan verandering en het dagelijks leven tegemoet kunt treden met de kracht van het Nu. Van de Ven vertelt je hoe je aan de hand van Tolle’s lessen je eigen, unieke bruisende levendigheid kunt ontdekken en je eigen pad kunt gaan.

 

Dinsdag 21 januari Lezing door Iteke Weeda Liefde en Bewustzijn Yin en Yang

Met de uitspraak ‘We zijn op aarde om het bewustzijn van liefde te vergroten’ open zij haar boek ‘Liefde in vele facetten’ (2012, 11e druk). Voor haar symboliseert deze uitspraak de integratie van yin en yang in de liefde. Pas als die integratie volledig is, kan er sprake zijn van onvoorwaardelijke liefde. Deze visie zal worden toegelicht.

Aan de orde komt ook de essentie van liefde in relatie tot:

•verliefdheid en vriendschap; •liefdesenergie, seksualiteit en passie; •liefdesverdriet, onmogelijke liefde en onbeantwoorde liefde; •liefde in meervoud en liefde in veelvoud; •liefde op ziels- en ego-niveau; •zielsverwanten en tweelingzielen; •lessen van de liefde; •de invloed van liefde op ons bewustzijn in ontwikkeling.

Er zal volop gelegenheid zijn voor het uitwisselen van inzichten en ervaringen; deze onderwerpen leiden altijd tot levendige gesprekken en discussies. Humor en relativering zijn bij dit al onmisbaar!

Iteke Weeda 
is sociologe en emeritus hoogleraar emancipatievraagstukken. Ze verrichtte onderzoek en publiceerde op het gebied van relaties, huwelijk, echtscheiding; vriendschap, intimiteit en erotiek in persoonlijke relaties en op het werk.

Zie:  HYPERLINK “http://www.weeda.nl” www.weeda.nl

 

Dinsdag 17 december Lezing door Suzanne Meijroos, een lezing over Niets

Een lezing over Niets
Niet bepaald een slim idee om een lezing aan te beiden over niets, zou je kunnen zeggen. De eerste gedachte is toch dat je daar niets aan hebt, laat staan dat je ervoor gaat voor betalen!
Voor Suzanne juist een reden om het wel zo te noemen, omdat het gaat over het doorbreken van patronen en gewoontes.
Voor Suzanne is de ervaring van het  ”niets”  de grote openbaring en doorbraak geweest die al haar wensen moeiteloos in beweging heeft gezet.
In deze lezing deelt zij haar verhaal, ontdekking, maar ook haar visie op hoe wij onszelf kunnen bevrijden van alle vormen van weerstand, frustratie, pijn, ongenoegen en onvermogen.
Suzanne Meijroos geeft nationaal en internationaal veel lezingen en trainingen over menselijk gedrag, persoonlijke kracht en spiritualiteit.
Begin 19.30 uur. Entree € 15,–
Aanmelden: info@kasteelgronsveld.nl

Donderdag 7 november Lezing Ivo Valkenburg “Liefde als wettig betaalmiddel”

(Met muzikaal intermezzo’s door Joris Vincken)
Het is niet altijd eenvoudig, ja soms ontzettend ingewikkeld, maar zodra we in staat zijn om onszelf, de mensen om ons heen, de wereld in alle geuren en kleuren, onvoorwaardelijk lief te hebben, dan hebben we de sleutel in handen tot diepgaande transformatie. Een economie van liefde begint bij het liefhebben van de bestaande economie. Een Hemel op Aarde begin bij het liefhebben van de hel op aarde. Kijken in een Spiegel van Liefde betekent leren zien door de ogen van Liefde, ver voorbij het oordeel van goed of fout.
Ivo Valkenburg droomt van een Hemel op Aarde. Door vallen en opstaan is hij tot het inzicht gekomen dat de Hemel op Aarde niet in de toekomst ligt. We kunnen de Hemel op Aarde al vandaag ervaren. Het is me naar net in hoeverre we bereid zijn om door de ogen van de Liefde naar de wereld te kijken. Kunnen we Liefde zien in de schoonheid van Moeder Aarde? In alle mensen, dieren, planten, bomen en mineralen? Kunnen we Liefde ervaren in elke situatie? Zijn we bereid door de ogen van God naar de wereld te kijken.
Ivo Valkenburg is al ruim vijfentwintig jaar actief in het bedrijfsleven. Met sterke wortels in de financiële sector, werkt hij wereldwijd gedreven aan de co-creatie van een economie van liefde. Sinds begin 2013 woont Valkenburg met zijn gezin in de bergen van Transsylvanie. Hij reist vandaar de wereld over om de Hemel op Aarde zichtbaar te maken voor iedereen die ervoor open staat.
www.ivovalkenburg.n

 

Vrijdag 22 november stiltedag met Tijn Touber

In samenwerking met Tijn Touber organiseert Kasteel Gronsveld een stiltedag van 9 tot 9 uur. Gezien de zeer positieve reacties (zie hieronder) gaan we vaker een stiltedag organiseren.

Eindelijk een lange dag de tijd voor jezelf, zonder telefoon, mail en social media en zelfs zonder boeken en kranten.
Het programma bestaat uit gezamenlijke meditaties en een inspiratie masterclass. Tijn vertelt in de ochtend over methoden om je geest tot rust te brengen. Laat je tijdens zijn masterclass in de middag inspireren door zijn inzichten en geniet van de begeleide stiltemeditatie aan het eind van de dag.
Ook de lunch en het diner worden gezamenlijk in stilte gebruikt. Verder is er natuurlijk veel tijd voor jezelf om in stilte door te brengen in het kasteel en op het landgoed.
Ga s’avonds met een bijzondere ervaring en met nieuwe energie naar huis.
Deze inspirerende stiltedag kost € 95,- inclusief lunch, een (eenvoudig) diner en alle drankjes.

ENKELE REACTIES VAN DEELNEMERS N.A.V. DE STILTEDAG:
Onbenoembaar! Dus ook niet proberen. Daar wordt het minder mooi van. (Jean Philippe)

Wat een voorrecht om hier deze dag op deze manier door te mogen brengen!! Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid. (Anneke)

Het was een stille dag die binnen kwam. Dank voor de gastvrijheid. (Dorien)

Het was een geweldige ervaring.Bedankt voor de gastvrijheid en fijne sfeer. (Mariet)

 

Donderdag 24 oktober Lezing Zoë Joncheere “Leven als God”

 

Zoë Joncheere, auteur,  was 37 toen ze stopte met plannen maken. Ze stopte ook met geloven in haar ideeën, over zichzelf, over de anderen, en over de wereld.

Drie weken later had ze een boek geschreven: Leven als God.

Ze zag hoe een boek zichzelf schrijft, hoe leven zichzelf vorm geeft, en hoe alles veel verrassender wordt wanneer beperkende overtuigingen de creativiteit van het leven niet meer in de weg staan.
Zoë spreekt zoals ze leeft: vanuit het moment. Ze vertelt levendig en in wisselwerking met het publiek, over leven toelaten, uitnodigingen aangaan, authenticiteit en inspiratie.
Zoë Joncheere werkt momenteel aan haar derde boek, een roman.
Ze woont en werkt in de Vlaamse Ardennen en is moeder van drie kinderen.
Entree €15,–

 

  • No events.